Home » Lipnomeer » Boomkroonpad Lipnomeer

Tijdens een verblijf aan het Lipnomeer moet u zeker eens het Boomkroonpad afgelegd hebben. Een leuk, gezond uitje in het groen!

Boomkroonpad Lipno

Boomkroonpad Lipno

Wat is het Boomkroonpad Lipno?

Het pad bevindt zich hoog in een bos en bestaat uit een wandelpad, een observatietoren en een avontuurlijke rodelbaan. Het houten wandelpad leidt je door en over de boomtoppen naar de 40 meter hoge observatietoren. Je kan via hetzelfde pad terug of je neemt de 675 meter lange rodelbaan die over een hoogte van 52 meter naar beneden raast.

Boomkroonpad Lipno

Boomkroonpad Lipno

Een ervaring voor jong en oud

Het Boomkroonpad Lipno is een leuke ervaring voor jong en oud. Het houten wandelpad is makkelijk te bewandelen met kinderwagens en rolstoelen. Om het te bereiken kan je een wandel- of fietstocht doen van ongeveer 1 kilometer. Het is echter wel een flinke klim, dus kan je ook opteren voor de bus of stoeltjeslift. Deze vertrekken allebei van de parking beneden.

Prachtige zonsondergang

Deze activiteit is het leukst om te doen in de zomer, aangezien je bij helder weer het mooiste uitzicht krijgt. Bovendien is Boomkroonpad Lipno tijdens de zomermaanden ook ’s avonds geopend. Zo kan je een prachtige zonsondergang meepikken en genieten van live muziek terwijl je over het romantisch verlichte pad kuiert.

Kortom, een leuk dagje uit in de vrije natuur met unieke landschappen!

Stezka korunami stromů Lipno
Lipno nad Vltavou 307
382 78 Lipno nad Vltavou
www.stezkakorunamistromu.cz

Boomkroonpad Lipno

Boomkroonpad Lipno