Lipnomeer

Het Lipnomeer is het eerste in een reeks stuwmeren in de rivier de Moldau. Het 42 km lange Lipnomeer is een paradijs voor watersportliefhebbers en uitermate geschikt om te zwemmen, surfen, zeilen, roeien, waterskiën, kanoën en vissen. Voor natuurliefhebbers, wandelaars en fietsers biedt de omgeving rond het Lipnomeer veel mogelijkheden.

Kanoën op de Moldau

Als je op vakantie actief wilt zijn en tegelijkertijd op een spectaculaire manier het landschap wilt ontdekken is kanoën een […]

Boomkroonpad Lipnomeer

Tijdens een verblijf aan het Lipnomeer moet u zeker eens het Boomkroonpad afgelegd hebben. Een leuk, gezond uitje in het groen!

» Boomkroonpad Lipno

Skigebied Skiareál Lipno

Heerlijk skiën in het sfeervolle skigebied Skiareal Lipno Lipnomeer. Brede skipistes voor beginners of families en een aantrekkelijk prijsniveau.

» Skiareal Lipno Lipnomeer

Een dagje Cesky Krumlov

Onderneem tijdens je vakantie aan het Lipnomeer een uitstapje naar Cesky Krumlov. Dit stadje staat bekend om haar prachtige historische centrum.

» Uitstapje naar Cesky Krumlov

Bobsleebaan Lipnomeer

Bobsleebaan Lipnomeer, gezinsattractie in het Tsjechische dorp Lipno nad Vltavou. Een avontuurlijke uitje met een prachtig uitzicht over het Lipnomeer.

» Bobsleebaan Lipnomeer

Lipno Bike Park

Avontuurlijk mountainbiken in het Lipno Bike Park. Start vanaf de top van Kramolín en geniet van de een bosrijke rit met uitzicht over het Lipnomeer.

» Lipno Bike Park

Winteractiviteiten rondom het Lipnomeer

Winter rondom het Lipnomeer: skiën, schaatsen, wandelen en genieten van cultuur in het historische en sprookjesachtige Cesky Krumlov.

» Winter rond het Lipnomeer

Vakantiepark Marina Lipno

Landal Marina Lipno: veelzijdig vakantiepark aan het Lipnomeer en Boheemse Woud, de perfecte plek voor watersporters, natuur- én cultuurliefhebbers.

» Landal Marina Lipno