Home » Isle of Wight » Avonturenpark Robin Hill

Avonturenpark Robin Hill in Wight is een avontuurlijk uitje voor het hele gezin. Zowel jonge kinderen als de oudere durvers kunnen er zich een hele dag amuseren. De grote parken en het bos zijn extra leuk om in contact te komen met de natuur.

Beeld: Robin Hill Wight

Beeld: Robin Hill Wight

Avontuur en natuur

In dit park kunnen zowel jonge als oudere kinderen zich helemaal uitleven. Met attracties zoals speeltuinen, klimrekken en een groot doolhof zijn ze zeker heel de dag zoet. Voor de kleine durvers is er ook een bobsleebaan en schommelboot. Voor de hele familie zijn er ook grote tuinen met grote boomsculpturen, een vlindertuin, een grote boomhut en een Romeinse villa.

Beeld: Robin Hill Wight

Beeld: Robin Hill Wight

Een groot spektakel in het avonturenpark Robin Hill is bovendien ‘Electric Woods‘. Dan wordt het hele bos verlicht in alle kleuren van de regenboog in combinatie met een geluidsshow.

Beeld: Robin Hill Wight

Beeld: Robin Hill Wight

Een hele week plezier

Dit park is geschikt voor de hele familie en erg toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Ook honden mogen mee het park in aan de leiband. Bovendien is de parking er gratis en kan je zelfs op de ‘Green Tractor’ door het park rijden. Een groot voordeel bij dit park is de lage toegangsprijs en het feit dat je met je kaartje 7 dagen lang onbeperkt binnen en buiten mag lopen. Op naar het avontuur in avonturenpark Robin Hill Wight!

Robin Hill Adventure Park & Gardens
Downend, Isle of Wight
www.robin-hill.com