Isle of Wight

Overtocht met de hovercraft

Maak een overtocht naar Isle of Wight met de hovercraft! Spectaculaire en supersnel: binnen 10 minuten ben je op het eiland.

» Overtocht met de hovercraft

Seaview Wildlife Encounter

Bezoek Seaview Wildlife Encounter op het eiland Wight. Hier kun je de dieren niet alleen bewonderen, maar ook aaien en voeren!

» Seaview Wildlife Encounter

Isle of Wight stoomtrein

Maak een reis in de tijd met een ritje in een authentieke Isle of Wight stoomtrein, met mooi uitzicht op de natuurlandschappen van het eiland.

» Isle of Wight Steam Railway

The Garlic Farm

The Garlic Farm is goed voor een leerrijk dagje uit dat tegelijk lekker en leuk is. Je kan er alles leren over knoflook en er vooral zelf van proeven!

» The Garlic Farm

Attractiepark The Needles Park

Attractiepark The Needles Park in Wight is een leuk uitje voor de hele familie. Het park biedt verschillende activiteiten aan, zowel op als naast het water.

» Attractiepark The Needles Park

Natuurpark Shanklin Chine

De Shanklin Chine in Wight is een kloof met een prachtig natuurpark. Het park heeft mooie wandelpaden en biedt een rustig dagje uit voor de hele familie.

» Natuurpark Shanklin Chine

Avonturenpark Robin Hill

Avonturenpark Robin Hill is perfect voor groot en klein. Er zijn attracties voor iedereen, maar geniet ook van natuur in de prachtige tuinen en het bos.

» Avonturenpark Robin Hill